Ben Verwaayen keynote bij Future Trends & Innovations Event

Is uw huidige businessmodel bestand tegen de komende technologiestorm? Venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom, Ben Verwaayen zal zijn visie geven over de toekomstige technologietrends op het internationale speelveld. Deze trends zullen de richting bepalen die we als tuinbouwsector op moeten gaan om onze concurrerende positie te behouden en versterken. De tuinbouwsector zal haar bestaande businessmodellen tegen het licht moeten houden en keuzes moeten maken in haar strategie en marktbewerking. Verwaayen is keynote tijdens de derde editie van het innovatie-event Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology op donderdag 28 november aanstaande.

Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het event vindt plaatst op 28 november 2019 van 14:30 uur tot 19:30 uur in het World Horti Center in Honselersdijk. De inschrijving is geopend.  

De ontwikkelingen in de greenhouse technology zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie. Diverse sprekers nemen u mee op reis naar de mogelijkheden van de techniek. Op het programma staan Algoritmen for Food, Internet of Plants, Robotisering, Vertical Farming, Data Driven Integrated Growing Systems, SIOM en de GPS-toolbox. Het volledige programma vindt u op de website van Hortivation. Hier kunt u zich ook inschrijven voor deelname.

Het ‘Future Trends & Innovations, the next step in Horticulture Technology’ event wordt u aangeboden door AVAG, GreenTech, Stichting Hortivation en TNO. Het event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch georiënteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector.